Het nieuwe 'Ik heb een vraag' boek is er!

'Ik heb een vraag. Wetenschappers over de toekomst' is het tweede boek met de beste, de leukste en de meest curieuze vragen en antwoorden van deze website.

Deze opvolger van 'Ik heb een vraag. Wetenschappers geven antwoord' (2018) werd opnieuw geïllustreerd door Stephanie Dehennin, bekend van de Nerdland podcasts.Kunnen we ooit leven op een andere planeet dan de aarde? Zullen robots ooit pijn en liefde kunnen ervaren? Kunnen mensen evolueren tot wezens die onder water kunnen ademen?

'Ik heb een vraag. Wetenschappers over de toekomst' bundelt creatieve, prikkelende en waanzinnige vragen die op ikhebeenvraag.be gesteld werden. Opnieuw komen er vragen uit verschillende domeinen, van aarde tot politiek, van taal tot fysica en van logica tot filosofie, aan bod. En elke vraag krijgt opnieuw het antwoord van een wetenschapper met kennis ter zake.

Dit keer zijn verschillende vragen gericht op onze toekomst en vertellen de geïnterviewde wetenschappers waarom ze hun vakgebied net zo razend interessant vinden en hoe zij denken dat hun vak er binnenkort zal gaan uitzien.

Meer info en bestellen

 

 

Overige aankondigingen

© 2008-2024
Ik heb een vraag wordt gecoördineerd door EOS vzw