Dag van de Wetenschap - 25 november 2018

25/11/2018

Wat zouden we anno 2018 doen zonder smartphone en internet? Een leven zonder wetenschap en techniek kunnen we ons vandaag bijzonder moeilijk voorstellen. Elke dag opnieuw onderzoeken wetenschappers nog steeds nieuwe mogelijkheden. Ontdek ons uitgebreid aanbod wetenschappelijke en technologische activiteiten tijdens De Dag van de Wetenschap op zondag 25 november 2018.Wat is er allemaal te doen op De Dag van de Wetenschap?

Op De Dag van de Wetenschap krijg je de kans om eens een blik achter de schermen te werpen in diverse bedrijven, universiteiten, hogescholen, musea, doe-centra en onderzoeksinstellingen. Wetenschappers tonen je op zondag 25 november met veel enthousiasme waar zij mee bezig zijn aan de hand van een heleboel gevarieerde workshops, boeiende demonstraties, toffe experimenten en interessante tentoonstellingen.

“Tijden veranderen en vandaag komt nieuwe technologie als Artificial Intelligence en Virtual Reality heel snel op ons af. Ook in Vlaanderen zijn wetenschappers volop bezig met de uitdagingen en de mogelijkheden van deze nieuwe technologische evoluties. Kom op De Dag van de Wetenschap eens kijken naar het talent dat we in Vlaanderen in huis hebben en ontdek wat de toekomst brengen zal.”

Philippe Muyters – Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport

www.dagvandewetenschap.be

 

Overige aankondigingen

© 2008-2023
Ik heb een vraag wordt gecoördineerd door EOS vzw