Gezocht: wetenschappers die hun onderzoek glashelder willen leren presenteren

Droom je er wel eens van: een breed publiek dat superenthousiast reageert op je onderzoek en helemaal begrijpt waarover het gaat? Schrijf je dan in voor de Wetenschapsbattle, een presentatiewedstrijd waarbij wetenschappers hun onderzoek voorstellen op een lagere school en de kinderen stemmen voor de beste presentatie. Je krijgt een gratis presentatietraining en een onvergetelijke ervaring. Inschrijven kan tot 20 november.Voor wie? Voor alle wetenschappers, onderzoekers en professoren, verbonden aan een Belgische universiteit, hogeschool, bedrijf of onderzoeksinstelling. Alle disciplines komen in aanmerking.
Waar? Op één van de vijf lagere scholen, in elke Vlaamse provincie. De winnende wetenschappers nemen deel aan de Finale in Technopolis.
Wanneer? De battles vinden plaats in de week van 18 maart 2019, de Finale op 28 maart. 

Wat? Je presenteert je onderzoek zo helder mogelijk in 15 minuten. De kinderen stemmen voor de beste presentatie. Waarom deelnemen? Je krijgt een gratis training om helder te presenteren en de kans om de ogen van kinderen te doen fonkelen met jouw onderzoek.
Ook in het Engels? Ja, voor internationale wetenschappers is er the Battle of the Scientistis.

Schrijf je hier in.

 

Overige wetenschapen

© 2008-2019
Ik heb een vraag wordt gecoördineerd door het
Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen